Delegația Agenției pentru Guvernanța Porturilor din Republica Serbia însoțită de Excelența Sa Stefan Tomašević, Ambasadorul Serbiei în vizita la CN APDM

La invitația Companiei Naționale Administrația Porturilor Dunării Maritime S.A, Excelența Sa Stefan Tomašević, Ambasadorul Serbiei în România alături de reprezentanți ai Port Governance Agency, Vuk Perovic – Director General, Srdja Ljesevic – Director Departament Operațiuni Portuare și Vladimir Pavlović – Director Departament Administrativ, au participat la întâlnirea de lucru organizată în data de 4 Mai la sediul companiei CN APDM SA .
Delegația oficială a fost întâmpinată de directorul general dna. Marcela-Daniela Costea împreuna cu reprezentantul municipalității dl. Cezar – Ionuț Bichescu – City managerul municipiului Galați și reprezentantul Consiliului Județean dna. Doina Cucu – Vicepreședinte.
Colaborarea dintre cele doua autorități portuare din Republica Serbia și Galați, România are ca scop creșterea traficului de mărfuri în porturile aferente celor doua administrații portuare, dezvoltarea interconectării platformelor multimodale și a hinterlandului aferente porturilor fluvio-maritime.
Integrarea porturilor fluvio-maritime în mod inteligent și sustenabil în noile rute de transport, create de actualul context geopolitic, reprezintă principala prioritatea a Companiei Naționale.
Întâlnirea s-a bucurat de un real succes, deschizând astfel calea către noi oportunități de colaborare și dezvoltare a comunității portuare aferente.

Galerie foto