Investițiile și marketingul – noua politică a CN APDM SA Galați

Bordul navei ”Tudor Vladimirescu” a găzduit în data de 08 iulie 2020 întrunirea dintre Compania Națională Administrația Porturilor Dunării Maritime și operatorii/agenții economici din porturile aflate sub jurisdicția sa.

Scopul întâlnirii a fost acela de a prezenta rezultatele înregistrate în fiecare port administrat de companie, dar și dezvăluirea noii politici a APDM-ului care țintește atragerea de noi fluxuri de marfă prin investițiile făcute în urma proiectelor implementate în valoare de 150 milioane de euro.

„Noua politică a CN APDM SA Galaţi are ca priorităţi investiţiile şi marketingul. Avem o serie de proiecte finanţate din fonduri europene în diferite stadii de implementare, evaluare şi avizare ce depăşesc ca valoare 150 de milioane de euro şi facem demersuri proactive în atragerea de noi fluxuri de marfă. Dar avem nevoie şi de sprijinul operatorilor portuari, transportatorilor, agenţilor portuari şi al tuturor celor implicaţi în activitatea portuară, pentru a identifica posibilele obstacole în atragerea acestor noi fluxuri de marfă. Împreună putem să le depăşim şi, ulterior, să obţinem ceea ce ne dorim, şi anume mai multă marfă în porturile din Galaţi, Brăila şi Tulcea”, a declarat directorul general al CN APDM SA, Alexandru Şerban, menţionând că întâlnirile de genul vor deveni periodice. 

Galerie foto