Propunerile operatorilor portuari – interes major pentru CN APDM Galați

Unul dintre obiectivele vizate încă de la începutul anului 2021 de către Administrația Porturilor Dunării Maritime Galați, îl reprezintă organizarea întâlnirilor periodice cu operatorii și agenții economici, pentru a le afla dificultățile și propunerile de îmbunătățire a activității portuare.

Încă din iulie 2020, conducerea companiei a afirmat noua politică a administrației, politică care are drept priorități investițiile și marketingul. Astfel, în data de 08 februarie, Centrul de Afaceri Galați a găzduit o noua întâlnire de lucru cu comunitatea portuară.

Întalnirea a avut drept scop stabilirea unor acțiuni comune pentru eficientizarea și dezvoltarea activităților portuare prin identificarea măsurilor optime pentru stimularea traficului și rezolvarea diferitelor probleme întâmpinate de comunitatea portuară ce desfășoară activități economice în porturile administrate de companie.

În cadrul acestei întâlniri au fost prezentate de către reprezentanții societăților din domeniul naval probleme întâmpinate în atragerea unor noi fluxuri de marfă în porturile administrate de CN APDM SA, cât și anumite dificultăți întâmpinate în activitatea zilnică a acestora. 

CN APDM SA Galați urmărește să organizeze periodic astfel de întrevederi prin care să înțeleagă și să acopere necesitățile acestora.

Galerie foto